0742.073.788 - 0755.148.092CONTACT
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Produsul a fost adaugat la cosul de cumparaturi.

           Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC TITANIC GRUP SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

1.Compania noastra se angajeaza ca datele personale colectate  sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

2.Datele pe care le colectam despre dvs sunt:nume prenume, serie si nr buletin sau codul de identificare al firmei(dupa caz), adresa de livrare, numar de telefon si adresa de mail.

3.Scopul pentru care va colectam datele este strict pentru:

– informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si/sau serviciile achizitionate;

– trimiterea de Newslettere , prin folosirea postei electronice (e-mail)

4.Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza noastra de date, si isi da consimtamantul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul mentionat mai sus.

5.Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.De asemenea acestea sunt utilizate doar pe teritoriul Romaniei.

6.Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării lor de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizată si furnizorilor de servicii de curierat cu care compania noastra are incheiat un contract de colaborare in acest sens.În conformitate cu prevederile Legii nr. 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) , aveţi următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale:dreptul de informare (art. 13, art.14), de acces al persoanei vizate (art. 15),  de rectificare (art.16), dreptul de "a fi uitat" (art.17), dreptul la restricţionarea prelucrării (art.18), obligaţia de notificare privind rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal sau restricţionarea prelucrării (art.19), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul la opozitie (art.21)

 

Măsurile luate pentru asigurarea securităţii prelucrării

 

SC TITANIC GRUP SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Operatorul care are acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza).
Operatorul acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu;
Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre operator sunt inregistrate permanent (se inregistreaza operatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile acestuia la baza de date;
La intervale de timp (lunar) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre operator pentru aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare, precum si imprimarea datelor - in scopul desfășurării activității de comerț respectiv livrarea produselor către client.

Sediul SC TITANIC GRUP SRL este dotat cu sistem de alarma, iar datele cu caracter personal sunt stocate electronic în fișiere securizate, protejate de parola.Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care are acces doar operatorul .

Daca ai vreo intrebare in ceea ce priveste politica de confidentialitate, trimite-ne un email: contact@titanicshop.ro, sau suna-ne la telefon 0742073788.